Održana je Izborna godišnja skupština Udruge umirovljenika – podružnica Belica

Dana 26. ožujka 2017. godine u Dvorani Društvenog doma Belica, održana je Izborna godišnja skupština Udruge umirovljenika – podružnica Belica.

Na Skupštini je izabran novi Izvršni odbor podružnice Belica. Za predsjednicu Udruge izabrana je Verona Habijan, koja je funkciju predsjednice uspješno obnašala i u prijašnjem mandatu.

Osim izbora novog Izvršnog odbora, podijelila su se i priznanja članovima za 10, 20, 30 i 50 godina članstva te su za Izvršni odbor izabrana dva nova člana: Ana Vidović i Milan Hajdarović. Dugogodišnjoj članici Izvršnog odbora, Mariji Škvorc,  koja radi bolesti nije više u mogućnosti biti aktivna članica Izvršnog odbora, dodijeljena je Zahvalnica Udruge kao zahvala za doprinos koji je uložila kroz sve godine njenog članstva za što kvalitetniji rad podružnice.

Skupštini je prisustvovao i općinski načelnik Zvonimir Taradi, koji je pohvalio kvalitetan rad Udruge te zaželio nastavak dobre suradnje i u narednom razdoblju.

Sljedeći dan, 27. ožujka 2017. godine predsjednica Udruge Verona Habijan i članica Izvršnog odbora Udruge Marija Herman posjetile su najstariju članicu Udruge Reginu Makar, koja je članica već 50 godina te je razveselile cvijećem i darovima.

« 1 od 2 »