Dani Općine Belica 2015. godine

Dana 27. i 28. lipnja 2015. godine obilježeni su Dani Općine Belica.

Nakon jutarnjeg mjerenja tlaka i šećera u Belici i Gardinovcu, uslijedio je prijem uspješnih učenika Osnovne škole Belica, te svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Belica.

Na sjednici su dodijeljenja javna priznanja zaslužnim građanima Općine;

POJEDINAČNO

Zvonimiru Taradiju iz Belice, općinskom načelniku Općine Belica, na temelju nesebičnog rada, konstantnog truda, zapaženih postignuća u svim projektima te zbog dostupnosti svim stanovnicima Općine dodijelila se Pohvalnica.

Danijelu Požgaju iz Belice, na temelju nesebičnog zalaganja na radu promicanja međimurske kulture i umjetnosti, dodjelila se Pohvalnica.

Ivanu Sršanu iz Belice, na temelju dugogodišnjeg truda i rada na očuvanju i osiguravanju materijalne imovine i ljudi te naglašene brige oko zaštite okoliša, dodijelila se Pohvalnica.

Alojzu Horvatu iz Belice, zbog sporta i organizacije sportskih aktivnosti, dodijelila se Zahvalnica.

Pavlu Obadiću iz Belice, dugogodišnjem tamburašu i ujedno osnivač KUD-a Belica dodijelila se Zahvalnica.

UDRUGE

Limenoj glazbi Belica, za 110 godina rada i osvojeno 1. mjesto na Županijskoj smotri dodijelila se Zahvalnica.

DVD-u Gardinovec, za 90 godina postojanja i rada zaštite od požara te kontinuiranog kvalitetnog rada s mladima i postizanju visokih rezultata u takmičenjima dodijelila se Pohvalnica.

DVD-u Belica, za 90 godina postojanja i rada zaštite od požara te kontinuiranog dobrog rada s mladima, dodijelila se Zahvalnica.

KUD-u Belica, za osvojeno 1. mjesto na Županijskoj smotri, sudjelovanje u Mađarskoj na proslavi «12.dan Hrvata». KUD Belica predstavio je Međimursku županiju bogatstvom narodnih nošnji, plesom i pjesmom dodijelila se Zahvalnica.

UG «Gardruža», za postignuti uspjeh i zalaganje očuvanja kulturne baštine, aktivno sudjelovanje i prisustvovanje u raznim događajima, projektima i humanitarnim akcijama dodijelila se Zahvalnica.

 

Mjerenje tlaka i šećera u Belici i Gardinovcu:

Prijem učenika Osnovne škole Belica:

 

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Belica:

« od 2 »

 

 

Promjena veličine fonta
Kontrast