HUMANITARNA POMOĆ STRADALIMA U POTRESU

Poštovani,

u svezi prikupljanja humanitarne pomoći za stanovništvo Sisačko-moslavačke županije, stradale u potresu, molimo da upućujete stanovništvo da sve prikupljene donacije u obliku prehrane, higijene, zaštitnih sredstava, deka ili odjeće dostavljaju u Centar za prihvat donirane robe za stradale u potresu Gradskog društva Crvenog križa Čakovec koji se nalazi u dvorani MESAP u Nedelišću, J. Marčeca 27, i to svakodnevno od 9:00 do 18:00 sati, kako bi se sukladno potrebama, organizirano mogla dostaviti stanovništvu Sisačko-moslavačke županije.

Naime, u kontaktu sa Stožerom Sisačko-moslavačke županije zatraženo je da se humanitarne donacije organiziraju preko Hrvatskog Crvenog križa i da se iste, zbog prenatrpanosti njihovih skladišta, dostavljaju sukladno iskazanim potrebama.

Za sve potrebne informacije možete kontaktirati Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec (https://www.crveni-kriz-cakovec.hr/).

S poštovanjem,

                                                                                       NAČELNIK STOŽERA Josip Grivec, zamjenik župana, v.r.

*Općina Belica će nakon Nove godine organizirati prikupljanje humanitarne pomoći za stradale u potresu te sve dostaviti Centru za prihvat donirane robe za stradale u potresu Gradskog društva Crvenog križa Čakovec koji se nalazi u dvorani MESAP u Nedelišću. Svi detalji o prikupljanju humanitarne pomoći biti će objavljeni na službenim internetskim stranici Općine i na Oglasnim pločama.

Promjena veličine fonta
Kontrast