Predbožićno druženje žena

Prije punih 10 godina u Belici je održano prvo Predbožićno druženja žena. Velika nam je radost što smo mogle i ove godine, u nedjelju 4.12., započeti božićno vrijeme i slavlje s Predbožićnim druženjem žena u Društvenom domu Belica. Okupilo se 70-ak žena iz Belice i Međimurja, i uživale zajedno uz pjesme, riječ i, naravno, slastice. Slavljenje je predvodio domaći tim iz Baptističke crkve Belica, a s nekoliko glazbenih doprinosa program je obogatio i ženski dio zbora Baptističke crkve Mačkovec. Dok je tema skupa bila, „Ne boj se!“, dječjem programu, pod nazivom “Emanuel – Bog je s nama”, pridonijela je Karmen Horvat sa svojom ekipom iz CEF-a.

Žene su bile duboko dirnute i ohrabrene porukom gošće Marijane Crnković iz Zadra. Vodila je nazočne kroz razmišljanje o svojim strahovima, o izvoru straha, i o Božjem rješenju — SPAS: Slaviti Božju dobrotu, Pitati Boga za pomoć, Ali i tjeskobe ostaviti Njemu i Samo razmišljati o dobrim stvarima. Poruku iz Božje riječi potkrijepila je i primjerima iz vlastitog života, i ukazala na Božju prisutnost, izvoru mira, kroz teške okolnosti života. Bez Isusa Krista, koji jest Knez mira, nemoguće je imati mir. “Ne boj se,” Bog veli u Izaiji 41,10, “jer ja sam s tobom;… Ja te krijepim i pomažem ti, podupirem te pobjedničkom desnicom.”

Zahvaljujemo se Općini Belica i Udruzi dragovoljaca i veterana na ustupljenim prostorijama, a i svima koji su svojim trudom doprinijeli realizaciji ovog skupa.

Želimo Vam blagoslovljen i radostan Božić, ispunjen Božjom prisutnošću i obiljom Njegovog mira!

Baptistička crkva Belica

Promjena veličine fonta
Kontrast